Puterea zambetului

De cand ma stiu oamenii mi-au zis ca am un zambet frumos. Daca ar fi sa ma descriu intr-un cuvant as alege „zambet”. Oricat de trista as fi, am invatat sa zambesc. Sa zambesc celorlalti, sa le daruiesc zambetul meu.

Zambetul este un semn al iubirii. Cei care zambesc sunt plini de iubire. Cand zambim ne imbunatatim capacitatea de a darui iubire si de a o primi. Un zambet este un cadou minunat pentru oameni. Cand zambim suntem fericiti si-i ajutam si pe ceilalti sa fie fericiti.

In China antica, Taoistii spuneau ca daca ai un zambet interior permanent, un zambet catre noi insine, acesta ne va garanta sanatatea, fericirea si longevitatea.

Ce inseamna sa zambesti catre tine insuti? Inseamna sa te umplii cu iubire, sa traiesti in armonie cu tine insuti, sa te accepti asa cum esti, sa-ti accepti corpul, mintea, sufletul, intreaga fiinta asa cum este.

Suntem o putere infinita! Nu uita asta. Avem puterea de a ne schimba viata si a schimba viata celorlalti, s-o facem mai fericita si mai armonioasa. Meritam ce-i mai bun. Meritam sa fim fericiti!

Este timpul sa ne cunoastem mai bine, sa ne analizam vietile, sa punem intrebarile corecte, sa ne odihnim si sa ne reamintim ce misiune avem. Nu conteaza ce varsta avem, sau care este statutul nostru acum. Putem avea acea viata plina de vibratii pozitive, de pasiune, de fericire si sa simtim ca o meritam.

Sa incercam sa zambim si sa multumim mai des. Viata se va deschide si ne va primi in bratele sale, se va revarsa plina de abundenta.

© Lovelife.ro

Etichete:, ,

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2013 Love Life. Toate Drepturile Rezervate.