Polaritatea in cuplu

Polaritatea este foarte importanta in cuplu. Trebuie sa pastram un echilibru. Sunt cateva diferete intre barbati si femei si trebuie sa tinem cont de ele.

Armonia si maturitatea unui cuplu depind foarte mult de respectul pe care il avem unul fata de celalalt, de spatiu pe care ni-l acordam, de increderea pe care o avem in celalalt si de a ne mandrii cu el.

Nu incerca sa descoperi toate secretele partenerului tau. Unele lucruri trebuie sa ramana secrete. De exemplu, ce le face pe femei sa fie mai atragatoare, mai frumoase. E treaba lor, nu trebuie sa stiti chiar totul, important este sa va bucurati de rezultate.

Daca ambii parteneri au o energie masculina mai pregnanta, amandoi dand directive, energia sexuala se diminueaza deoarece lipseste energia feminina; care ar trebui sa completeze polaritatea. Daca femeia ii da directive barbatului, indicatii gen: Adu bagajele! Du gunoiul! Este materializarea energiei masculine, iar barbatul se poate simti respins. Femeile trebuie sa vina cu energie feminina ca sa creeze o energie sexuala, ca atractia sa apara.

Polaritatea sexuala este foarte importanta. Pentru femei este foarte important sa se abtina sa dea directive, sa incerce in schimb sa dea sugestii barbatului, sa invite barbatul sa le ajute. In acest fel femeile vor reusi sa pastreze atractia si polaritatea. Deci, in loc de a spune: fa asta si asta! Sa spuna: As avea nevoie de ajutorul tau. Crezi ca ma poti ajuta? In acest fel ea invita barbatul s-o ajute sa rezolve problema. Il lasa pe acesta sa decida daca vrea s-o ajute, nu-l obliga.

Barbatii si femeile sunt diferiti. De aceea multe relatii esueaza, pentru ca nu intelegem acest concept, nu intelegem diferentele dintre noi.

In general barbatii cauta putere, realizare materiala si sex. Iar femeile isi doresc relatii frumoase, stabilitate si iubire.

© Lovelife.ro

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2013 Love Life. Toate Drepturile Rezervate.