Mastile iubirii

“In momentul in care oamenii se indragostesc, devin mincinosi.” – Harlan Ellison

Cand ne indragostim incercam sa fim cat mai buni, sa dam ce-i mai bun din noi, incercam sa fim ce credem noi ca altii si-ar dori ca noi sa fim si pretindem ca suntem asa, adica tot ceea ce celalalt credem ca isi doreste, pentru a impresiona.

Cand ne indragostim uitam sa fim noi insine. Suntem atat de focusati pe ceea ce-si doreste cel de care ne-am indragostit, de nevoile sale, suntem prea ocupati incercand sa fim iubitul perfect incat uitam cine suntem cu adevarat. Dar, la un moment dat, mastile cad si ramanem asa cum suntem cu adevarat. Nu ne putem preface ca suntem altcineva la infinit. Nu-l putem pacali pe celalalt tot timpul. Cel pe care-l iubim va incepe sa ne vada cum suntem de fapt.

Da mastile la o parte! Fii tu insuti!

Cu totii simtim ca nu suntem suficient de buni, ca suntem incompleti. Dar tocmai aceste mici imperfectiuni ne atrag unii pe altii.

Ca sa existe o conexiune este necesar sa ne deschidem si sa ne aratam celorlati asa cum suntem, fara masti. Aceasta este adevarata intimitate, sa te arati exact asa cum esti celuilat.

Puterea adevarata provine din sinele nostru, din interior. Fericirea nu este ceva ce tine de exterior este ceva ce vine din interior, apare atunci cand suntem conectati cu sinele nostru, cu fiinta noastra.

Suntem cum iubim. Poti sa cunosti o persoana uitandu-te la modul in care se comporta intr-o relatie, dupa modul in care aceasta iubeste. Relatiile pe care le-am avut si cum ne-am comportat in acele relatii spun multe despre noi. Daca stam sa ne gandim putin la relatiile pe care le-am avut, vom observa ca suntem rezultatul lor.

Nu-ti ascunde ranile, supararile, ingrijorarile si fricile doar pentru a obtine aprobare. Nu pretinde ca esti altcineva. Fii exact asa cum esti, fii autentic! Doar accepta si asuma-ti greselile si asta va face din tine o persoana minunata, adevarata.

© Lovelife.ro

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2013 Love Life. Toate Drepturile Rezervate.