Imbratisarea

Dupa o zi lunga si grea la serviciu tot ce ne dorim este o imbratisare. O imbratisare de la partenerul nostru poate alunga stresul, oboseala si problemele.

Imbratisarea poate vindeca nu numai sufletele, ci si bolile fizice.

De multe ori uitam fiind prinsi in goana vietii cat de importante sunt imbratisarile, cat de important este sa daruim si sa primim afectiune. Ignoram una dintre cerintele primordiale ale organismului si ale sufletului nostru.

Orice fel de atingere intre doi parteneri este considerata imbratisare, un mod de a-ti arata afectiunea. Fie ca faci un masaj, sau speli parul partenerului tau. Practicand in fiecare zi arta atingerii, imbratisarile, mangaierile, ne vom mentine tineri, relatiile noastre se vor consolida.

Deschide-te si arata-ti afectiune in fiecare zi, arata-ti iubirea. Lasa-ti sentimentele sa curga prin varfurile degetelor tale, maseaza-ti partenerul cu iubire. Cel mai bun masaj este cel facut cu multa iubire, nu numai cel cu o tehnica desavarsita.

Cu totii avem nevoie de afectiune, nu doar sa primim, ci si sa daruim, sa ne aratam afectiunea, iubirea fata celorlalti. Chiar daca nu avem un partener, putem mangaia o pisica, un caine, putem imbratisa un prieten.

Avem nevoie de atingere… avem nevoie sa atingem si sa fim atinsi inca de cand ne-am nascut. Atingerea, afectiunea si iubirea ne-au ajutat sa ne dezvoltam. Cei care n-au avut parte de afectiune cand au fost mici, au traume emotionale, s-au dezvoltat mai greu.

Imbratiseaza-te si imbratiseaza tot universul. Te vei simti minunat!

© Lovelife.ro

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2013 Love Life. Toate Drepturile Rezervate.