Drumul spre noi insine

In primul rand trebuie sa incepem sa ne iubim si sa ne lasam iubiti. Trebuie sa reparam legatura cu inimile noastre si sa traim mai mult in suflet. Asta inseamna sa fim constienti si sa ne daruim timpul de care avem nevoie pentru a descoperi cine suntem cu adevarat, sa facem asta cu compasiune si bunatate si sa ne traim vietile cu pasiune, responsabilitate si cu un tel anume.

Este foarte important sa ne acordam timp, sa ne luam un timp doar pentru a sta cu noi, sa ne gadim la ce ne dorim pentru viitor, la ce-si doreste sufletul nostru. Petrecand timp cu noi insine regasim fericirea din interior si devenim autentici, nu trebuie sa ne mai prefacem ca suntem altcineva, ca suntem fericiti.

O scurta retragere pentru a afla cine suntem, in care sa reflectam asupra vietii, in care sa ne bucuram de realizarile noastre de pana acum, sa plangem, sa ne redescoperim, sa ne creeam, sa ne reconectam la sine, la scopul nostru, la misiunea pe care o avem. Reconectarea cu sinele, cu centrul fiintei noastre care este plin de sentimente, nevoi si motivatii.

Fa o mica pauza, stai in cada si reflecta asupra vietii tale. Doar lasa-te sa fii. Cand esti aproape de sufletul tau, esti fericit si puternic si asta-i fascineaza pe cei din jurul tau. Viata ta va deveni plina de sens si de iubire.

Alergam zi de zi si ne luptam cu viata ca sa avem un job mai bun, sa fim promovati, sa ne creasca salariul, sa avem o masina mai buna, mai multi bani, incat uitam de noi si de iubire. Totul devine plictisitor si greu.

De aceea avem nevoie din cand in cand de o mica pauza, sa ne reculegem undeva, sa ne relaxam, sa facem o schimbare in viata noastra, sa ne amintim de noi.

Sa ne luam viata in maini, sa ne conducem singuri viata, nu sa fim doar pasageri urmand instructiunile altora. Doar sa incetinim ritmul alert al vietii, nu este suficient. Trebuie sa ne oprim din cand in cand si sa ne acordam putin timp, sa petrecem putin timp cu noi.

Avem nevoie sa ne regasim, sa ne reconectam cu sinele nostru. Suntem iubire, respiram iubire. Trebuie sa simtim iubirea dinlauntrul nostru, sa ne reindragostim de noi. Sa iubim tot ceea ce ne inconjoara, tot ce vedem, ce atingem, ce mirosim, ce gustam, ce gandim, sau ce visam si viata noastra se va imbunatatii. Usa raiului este la indemana oricui, trebuie doar sa vrem s-o deschidem.

Ce-si doreste inima mea? Ce-mi doresc de la viata? Ce ma face fericita? Ce vreau?

Sunt fericita? Sunt sanatoasa? Sunt acolo unde-mi doresc sa fiu?

Trebuie sa ne confruntam cu realitatea vietii noastre si sa facem o lista cu ce ne aduce bucurie si satisfactie.

© Lovelife.ro

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2013 Love Life. Toate Drepturile Rezervate.