Cum sa-ti alegi culoarea parului?

Vreau sa incep cu o mica precizare, acest articol este doar pentru fetele care au parul vopsit. Daca nu ai parul vopsit cel mai bun  sfat este: NU IL VOPSI!

A trecut perioada in care alegerea noastra legata de culoarea parului se rezuma doar la blond, roscat, brun si negru. Fiecare culoare are acum o gama larga de nuante de la blond platinat pana  la negru abanos.

Sunt de asemenea si culori mai speciale, cum ar fi roz si albastru, insa sunt putine femei care le folosesc.

Inainte de a ne vopsi  parul este foarte important sa vedem ce culori ni se potrivesc, nu doar ce culori ne plac. Aici avem de ales, in functie de tenul nostru, de culoarea ochilor si de culoarea naturala a parului, daca ni se potrivesc tonurile calde sau reci.

Ochii negrii, caprui, albastrii deschis, albastrii inchis se incadreaza in categoria culorilor reci. Si in cazul unui par negru albastrui, saten inchis, blond platinat.

Ochii caprui deschis, verzi, albastrii spre verde, cu nuante de galben se incadreaza in tonurile calde. Este vorba despre un par brun  cu nuante de rosu, sau un blond natural.

Datorita acestei grile variate de culori, iti poti alege cu mai multa usurinta ceea ce ti se potriveste si sa eviti suprizele neplacute.

De exemplu, daca esti roscata cu ochii verzi, un blond roscat sau natural arata minunat.

Daca dimpotriva, parul taueste negru si ochii albastrii spre gri, poti incerca nuantele cu reflexii albastre pe care ti le-ai dorit de mult.

Vopsitul parului este o adevarata arta!

© Lovelife.ro

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2013 Love Life. Toate Drepturile Rezervate.